Privacybeleid van Hubo Media - Hubo Media

Privacybeleid van Hubo Media

Bij Hubo Media hechten we veel waarde aan uw privacy en doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens worden beschermd. Dit privacybeleid beschrijft welke informatie we verzamelen, hoe we deze informatie gebruiken, met wie we deze informatie delen en welke maatregelen we nemen om uw gegevens te beschermen wanneer u onze website bezoekt of onze diensten gebruikt.

Verzamelde informatie:

1.1 Persoonlijke identificatiegegevens: We kunnen persoonlijke identificatiegegevens verzamelen, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en adres, wanneer u zich registreert op onze website, een product koopt of onze diensten gebruikt.

1.2 Niet-persoonlijke identificatiegegevens: We kunnen ook niet-persoonlijke identificatiegegevens verzamelen wanneer u onze website bezoekt, zoals het type browser dat u gebruikt, uw IP-adres, de pagina’s die u bezoekt en de tijd die u op onze website doorbrengt.

Gebruik van verzamelde informatie:

2.1 We gebruiken de verzamelde informatie om onze diensten te leveren, uw ervaring op onze website te personaliseren, transacties te verwerken, klantenservice te bieden en promotionele informatie te verstrekken.

2.2 We kunnen ook gebruikmaken van uw informatie om interne analyses uit te voeren, trends te analyseren, de effectiviteit van onze marketingcampagnes te evalueren en de algehele prestaties van onze website te verbeteren.

Beveiliging van uw informatie:

3.1 We nemen passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging.

3.2 We beperken de toegang tot uw persoonlijke gegevens tot die werknemers, aannemers en agentschappen die deze informatie nodig hebben om onze diensten te leveren en die gebonden zijn aan strikte vertrouwelijkheidsverplichtingen.

Delen van uw informatie:

4.1 We delen uw persoonlijke gegevens niet met derden, tenzij dit noodzakelijk is om onze diensten te leveren, om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, om onze rechten te beschermen of om fraude of veiligheidsproblemen aan te pakken.

4.2 We kunnen echter niet-persoonlijke identificatiegegevens delen met derden voor marketing-, advertentie- of andere zakelijke doeleinden.

Wijzigingen in het privacybeleid:

5.1 We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen in dit privacybeleid zullen van kracht worden zodra ze op deze pagina zijn geplaatst.

5.2 We moedigen u aan om regelmatig terug te keren naar deze pagina om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen in ons privacybeleid.

Door gebruik te maken van onze website of diensten stemt u in met de voorwaarden van dit privacybeleid. Als u vragen heeft over ons privacybeleid, neem dan contact met ons op via info@hubomedia.nl.